Stageblog van Roan Clerks

18 juni 2020 0 Reacties

Hoi, mijn naam is Roan Clerks ik ben 18 jaar en ik woon in Muntendam. Ik doe de opleiding Junior-Accountmanager niveau 4 aan het Alfa-College, ik zit momenteel aan het einde van mijn 2e leerjaar.
Op het moment loop ik stage bij een uitzendbureau genaamd “WeAreFlex’’.

Ik verricht tijdens mijn stageperiode werkzaamheden die bekend zijn voor mij, maar ook werkzaamheden die nieuw zijn voor mij.

WeAreFlex is een jong en beginnend uitzendbureau met veel potentie, ook hun visie is helder, op het gebied van branche’s wordt zo breed mogelijk gedacht, hiermee wil ik zeggen dat ze zich niet specifiek op één branche richten, maar graag willen uitbreiden naar meerdere branche’s.

Ondanks alles rondom het COVID-19 virus zitten we bij WeAreFlex niet stil en werken wij gezamenlijk vanuit huis met de stagiaires die er rond lopen, dit doen wij aan de hand van teams, dit blijkt erg goed te werken.
De communicatie gaat prima, en ook vind ik ondanks het thuiswerken dat deze stageperiode erg leerzaam voor mij is.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.