Stageblog van Kevin Mukankomeza

24 juni 2020 0 Reacties

Stageblog Kevin

Hallo, mijn naam is Kevin Mukankomeza en ik ben 18 jaar en ik zit in het eerste jaar van de opleiding commercieel medewerken op het Alfa College. Momenteel loop ik stage bij het bedrijf WeAreFlex, en ik hebt het er erg naar m’n zin. Ik doe werkzaamheden die mij vanuit school al zijn aangeleerd maar ik leer er ook heel veel.

Het is voor mij nieuw om bij een uitzendbureau stage te lopen maar WeAreFlex is een heel fijn leerbedrijf om mee te werken. WeAreFlex is een vrij nieuwe uitzendbureau en dat komt goed uit voor mij en mijn stage genoten, want omdat zij zo nieuw zijn kunnen wij veel leren over bedrijven opbellen etc.

Wij lopen helaas wel stage tijdens de Covid-19 pandemie. Daarom moeten wij ons aanpassen met de richtlijn die vanuit het RIVM zijn opgesteld, daardoor werken wij veel vanuit huis in groepsverband via de app teams. Het is wel lastiger om zo te werken omdat je niet je collega’s om je heen hebt om je motivatie te geven maar gelukkig mogen wij elke woensdag op kantoor komen en elkaar te zien.