Nieuwe Stagiairs bij We Are Flex!

11 februari 2021 0 Reacties

Ondanks het coronavirus, zitten wij bij We Are Flex niet stil en hebben we 7 nieuwe leuke stagiairs!


Ook dit jaar kregen wij weer veel aanmeldingen van studenten van allerlei opleidingen die een stageplek zochten. Tijdens de coronaperiode is het erg lastig voor studenten om een goede stageplaats te vinden. We hebben uit alle aanmeldingen een aantal studenten geselecteerd en de planning zo aangepast dat iedereen veilig een paar keer op kantoor kan komen. We vinden dit belangrijk, zodat studenten een goede indruk krijgen van het bedrijf en de werkzaamheden.

We hebben drie studenten die de managementtaken op zich gaan nemen: Indy, Anisha en Jalisa. Ook hebben we twee junior accountmanagers, Stein en Thijs. Voor de opleiding juridisch administratief medewerker is Sofie bij ons en voor de marketing en communicatie Romy. Deze studenten gaan zich onder andere bezighouden met opdrachten binnen het bedrijf. Hier hopen wij ze de kans te geven om zich verder te ontwikkelen en de stage straks goed af te ronden. De stagiaires worden door ons team begeleidt en we hopen dat ze een fijne tijd hebben bij We Are Flex!

De studenten hebben gekozen voor We Are Flex, omdat het een leuk bedrijf is die open staat voor studenten, ondanks de corona tijd.
Ze hopen dit jaar hun opgedane kennis toe te kunnen passen in de praktijk en zich zo verder te ontwikkelen en door te kunnen groeien!

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.